donderdag 29 augustus 2019

Een strandhuisje met allure

Met een achtergrond als meubelmaker, start Robin Sluijzer ruim twintig jaar geleden zijn designstudio. "In m'n ontwerpen vat ik mijn liefde voor materiaal, vorm en kleur niet alleen samen in één object – maar in complete interieurs." zegt de gedreven ontwerper. Naast ontwerpen voor bijvoorbeeld woningen, winkels, kantoren en tentoonstellingen heeft de Amsterdamse designer nu ook een prachtig strandhuis gebouwd.

De ontwerpen van Studio Robin Sluijzer hebben een eigen karakter. "Onze interieurs zijn stoer en stijlvol, daarbij stralen ze tegelijkertijd rust en sereniteit uit. Een evenwichtig gebruik van contrasten is daarbij het uitgangspunt voor de juiste balans, waarbij natuurlijke materialen de hoofdrol spelen in alle ontwerpen." Dit karakter vind je ook terug in het strandhuisje. 

Het dak, de bodem en de wanden van het strandhuisje van 25 m2 zijn 12 -14 cm dik inclusief extra isolatie. De gevels zijn aan de buitenzijde afgewerkt met wit metaal plaatwerk. Ook de kozijnen zijn stijlvol in het ontwerp verwerkt. In het huisje, dat een natuurlijke en moderne uitstraling heeft, vind je naast de living, twee slaapvertrekken en een keuken met koel/vrieskast en een gaskookplaat.  Bovendien zijn twee accu's met omvormer voorzien en vind je er dimbare led verlichting.
Hieronder vind je meer plaatjes van het strandhuisje. Je kan ook doorklikken om meer te weten te komen over Robin's designstudio

Vers van de pers! Je kan m'n nieuwe boekje bestellen:  SLIM RUIMTEGEBRUIK 2 met 20 bijzondere Tiny gebouwtjes.

Bekijk hier een preview
PREVIEW SLIM RUIMTEGEBRUIK 2

En bestel je eigen exemplaar
BESTEL-LINKJE SLIM RUIMTEGEBRUIK 2Geen opmerkingen:

Een reactie posten