maandag 19 augustus 2019

MEER DAN 500 PLAATJES VERZAMELD OP PINTEREST

Wil je misschien zelf wel in een Tiny House gaan wonen? Of wil je een hutje in je achtertuin om in te werken? Of vind je het gewoon leuk om weg te dromen bij al die sprookjes achtige huisjes?  Dan is het misschien leuk om twee minuten door de PINTERESTSITE VAN LEVEN IN TUINEN/backyardliving te struinen. Afgelopen jaren heb ik meer dan 500 fantastische voorbeelden verzameld en die vind je nu op één plek, bij Pinterest. Van pompoenhuis tot fietscamper, van hobbithuis tot bloemenwoning eigenlijk alles wat je maar kan bedenken.

Om in de stemming te komen, heb ik hier vast een paar aparte gebouwtjes voor je verzameld. 

Frank de Groot, hoofdredacteur van Bouwtotaal, stuurde me ooit dit fantastische huisje van STEVE AREEN. Steve begon met alleen een klein stukje grond in Thailand en een gezonde dosis enthousiasme om een droomhuis te bouwen. Geen grote dure villa, maar een low-budget super gezellig en comfortabel droomhuisje, met uitstraling en gemaakt uit bolvormen.
Opgebouwd uit metsel- en pleisterwerk kostte de constructie hem slechts 
$ 6000,-- aan materialen. Voor de afwerking had hij nog eens $3000,-- nodig. En zo had hij met een investering van $9000,-- en 6 weken bouwtijd het mooiste huisje dat hij zich kon wensen. Natuurlijk zijn de bouwmaterialen in Thailand wat goedkoper dan bij ons, maar het blijft een geweldig resultaat om binnen dit bedrag zo'n mooi gebouwtje te maken. 

Kim Ludwiczak en Renee Wisniewski hebben hun pompoenhuis tot in het kleinste detail uitgewerkt. Vooral geschikt voor warme oorden, waar het niet te hard regent.EN ER IS MEER, GEWOON OMDAT HET KAN

FLITSENDE FIETSCAMPER

SCHELPEN SCHUILPLAATS

GLAS IN LOODTRAILER

SPROOKJES HUISJE 


STRANDHUISJE MET OPEN GEVEL

Meer plaatjes vind je op het PINTERESTSITE VAN LEVEN IN TUINEN/backyardliving


NIEUW E-BOOK SLIM RUIMTEGEBRUIK 2

Vers van de pers, m'n nieuwe boekje SLIM RUIMTEGEBRUIK 2 met 20 bijzondere Tiny gebouwtjes.

Bekijk hier een preview
PREVIEW SLIM RUIMTEGEBRUIK 2

En bestel je eigen exemplaar
BESTEL-LINKJE SLIM RUIMTEGEBRUIK 2


Geen opmerkingen:

Een reactie posten