NIEUW: Slim Ruimtegebruik 3


Slim Ruimtegebruik 3

20 piepkleine kakelverse bouwsels met internationale uitstraling stellen zich voor in m'n nieuwste boek. Met trots presenteer ik het derde boekje in de reeks Slim Ruimtegebruik.  Een boek met veel kleurrijke illustraties, schitterende afbeeldingen en spannende verhalen van bouw pioniers. Prachtig vormgegeven door Ronald Wientjes. Voor € 8,95 inclusief btw heb je je eigen pdf met 142 pagina's puur leesplezier. Hoe dan? Simpel, stuur een mail naar levenintuinen@gmail.com en ik stuur je je eigen e-book! Bekijk hier vast een korte preview Slim Ruimtegebruik 3
Wil je liever een hard cover uitvoering? Bestel dan hier je eigen print on demand versie: bestelling hard cover versie

Finny en Bob ontdekken Europa

LEVEN in Tuinen en Klein Wonen Magazine hebben samen de avonturen van het tiny house Finny Thow en zijn vriend Bob Spacious uitgebracht in een mooi digitaal boek. 'Finny en Bob Ontdekken Europa' is een heerlijk wegdroomboek geworden voor jong en oud en nu gratis te downloaden!Slim Ruimtegebruik 2


M'n boekje over kleine bouwsels ligt te wachten op jou! 20 verhalen over kleine, duurzame en innovatie gebouwtjes. Een boek met mooie verhalen, linkjes naar boeiende uitvoeringsvideo's, veel illustraties en prachtig beeldmateriaal. Schitterend vormgegeven door Ronald Wientjes. 

Het huisje met de stoeltjeslift van Mike Basich en de fietscamper van Paul Elkins gaan je zeker verrassen. Maar ook de andere bouwsels, zoals het Wikkelhuis en WikiHouse, zijn super inspirerend en vernieuwend.
Laat je verleiden door deze SNEAK PREVIEW of ga naar de BESTELPAGINA

Slim Ruimtegebruik 1

Je kan ook m'n eerste boek in de serie SLIM RUIMTEGEBRUIK bestellen. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar
20 verhalen zijn gebundeld in een boekje met mooie foto's, illustraties en uitleg over de bouw en het gebruik van de gebouwtjes. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. 


Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan hier de SNEAK PREVIEW

TinyTindy

In samenwerking met Marjolein Jonker lanceerde LEVEN in Tuinen in 2017: TinyFindy. Op deze site kun je Tiny Houses aanbieden, maar ook grond, waarop Tiny Houses mogen staan en materialen en installaties, die je voor je Tiny House kunt gebruiken.


Op Tiny Findy kunnen bedrijven en eigenaren van Tiny Houses die bestemd zijn voor primaire bewoning, hun huisjes te huur of te koop aanbieden. Daarnaast kunnen eigenaren van percelen die geschikt zijn of geschikt gemaakt kunnen worden voor Tiny Houses, deze aanbieden op de website. Wanneer je op zoek bent naar een Tiny House of een stukje grond voor je Tiny House, kun je een zoekactie uitvoeren op Tiny Findy. Je kunt ook gewoon voor de fun rondneuzen op de kaart, in de blog of op het forum en je kunt zelfs een alert instellen zodat je een berichtje in je mailbox krijgt wanneer er een nieuw aanbod wordt geplaatst in jouw regio. Veel plezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten