NIEUW BOEK!!  SLIM RUIMTEGEBRUIK 2

met 20 nieuwe verhalen over kleine, duurzame en innovatie gebouwtjes. Een boek met extra interactie, boeiende uitvoeringsvideo's, mooie verhalen, veel illustraties en prachtig beeldmateriaal. Schitterend vormgegeven door Ronald Wientjes. Het huisje met de stoeltjeslift van Mike Basich en de fietscamper van Paul Elkins gaan je zeker verrassen. Maar ook het Wikkelhuis en WikiHouse zijn super vernieuwend.
Laat je verleiden door deze SNEAK PREVIEW of ga naar de BESTELPAGINA 

SLIM RUIMTEGEBRUIK 1

Je kan ook m'n eerste boek in de serie SLIM RUIMTEGEBRUIK bestellen.
20 verhalen zijn gebundeld in een boekje met mooie foto's, illustraties en uitleg over de bouw en het gebruik van de gebouwtjes. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan deze SNEAK PREVIEWTINY FINDY

December 2017 presenteerde ik in samenwerking met Marjolein Jonker: Tiny Findy. Op deze site kun je Tiny Houses aanbieden en grond, waarop Tiny Houses mogen staan.


Op Tiny Findy kunnen bedrijven en eigenaren van Tiny Houses die bestemd zijn voor primaire bewoning, hun huisjes te huur of te koop aanbieden. Daarnaast kunnen eigenaren van percelen die geschikt zijn of geschikt gemaakt kunnen worden voor Tiny Houses, deze aanbieden op de website. Wanneer je op zoek bent naar een Tiny House of een stukje grond voor je Tiny House, kun je een zoekactie uitvoeren op Tiny Findy. Je kunt ook gewoon voor de fun rondneuzen op de kaart, in de blog of op het forum en je kunt zelfs een alert instellen zodat je een berichtje in je mailbox krijgt wanneer er een nieuw aanbod wordt geplaatst in jouw regio. Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten