SLIM RUIMTEGEBRUIK en FINNY & BOB


Slim Ruimtegebruik 3 (2021)

20 piepkleine bouwsels met internationale uitstraling stellen zich voor in Slim Ruimtegebruik 3. Met trots presenteer ik al weer het derde boekje in de reeks Slim Ruimtegebruik.  Een boekje met veel kleurrijke illustraties, schitterende afbeeldingen en spannende verhalen van bouw pioniers. Prachtig vormgegeven door Ronald Wientjes.
Misschien ben je vooral geïnteresseerd in de graansilo, die is omgebouwd tot woning, inclusief klimwand. Maar het kan natuurlijk ook dat je juist het Tiny A-frame van Daan Bakker  inspirerend vindt.
Voor € 8,95 inclusief btw heb je je eigen pdf met 142 pagina's puur leesplezier. Hoe dan? Simpel, stuur een mail naar levenintuinen@gmail.com en ik stuur je je eigen e-book! Bekijk hier vast een korte preview Slim Ruimtegebruik 3
Wil je liever een hard cover uitvoering? Bestel dan hier je eigen print on demand versie: bestelling hard cover versie

Slim Ruimtegebruik 2 (2018)

In m'n tweede boekje Slim Ruimtegebruik laat ik 20 unieke kleine bouwsels zien, die zonder uitzondering duurzaam en innovatief zijn gebouwd. Een boek met mooie verhalen, linkjes naar boeiende uitvoeringsvideo's, veel illustraties en prachtig beeldmateriaal. Schitterend vormgegeven door Ronald Wientjes. 

Het huisje met de stoeltjeslift van Mike Basich en de fietscamper van Paul Elkins gaan je zeker verrassen. Maar ook de andere bouwsels, zoals het Wikkelhuis en WikiHouse, zijn super inspirerend en vernieuwend.
Laat je verleiden door deze SNEAK PREVIEW of ga naar de BESTELPAGINA

Slim Ruimtegebruik 1 (2015)

Je kan ook m'n eerste boek in de serie SLIM RUIMTEGEBRUIK bestellen. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar.
20 verhalen zijn gebundeld in een boekje met mooie foto's, illustraties en uitleg over de bouw en het gebruik van de gebouwtjes. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. 

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan hier de SNEAK PREVIEW  of ga naar de BESTELPAGINA

Finny en Bob, dwars door Afrika

Finny  Thow, een Tiny House op wielen trekt samen met zijn trouwe reisgenoot Bob Spacious door Afrika.
Gegarandeerd lachen en informatief als je een keer naar Afrika wilt op vakantie.
Finny en Bob ontdekken Europa

LEVEN in Tuinen en Klein Wonen Magazine hebben samen de avonturen van het Tiny House Finny Thow en zijn vriend Bob Spacious uitgebracht in een mooi digitaal boek. 'Finny en Bob Ontdekken Europa' is een heerlijk wegdroomboek geworden voor
jong en oud en nu gratis te downloaden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten