vrijdag 17 november 2017
Met trots presenteren Marjolein Jonker en ik een nieuwe website: Tiny Findy. Op de site kun je Tiny Houses en grond aanbieden, waarop Tiny Houses mogen staan. Marjolein Jonker is ambassadeur van Tiny House Nederland en Tiny House bewoner van het eerste uur. Ze liep al langer met het idee om een website te maken waarop het aanbod van Tiny Houses en geschikte grond zou worden ontsloten. We waren er snel van overtuigd, dat we hier met z’n twee iets moois van konden maken en gingen deze zomer aan de slag met ……. Tiny Findy!


Op Tiny Findy kunnen bedrijven en eigenaren van Tiny Houses die bestemd zijn voor primaire bewoning, hun huisjes te huur of te koop aanbieden. Daarnaast kunnen eigenaren van percelen die geschikt zijn of geschikt gemaakt kunnen worden voor Tiny Houses, deze aanbieden op de website. Wanneer je op zoek bent naar een Tiny House of een stukje grond voor je Tiny House, kun je een zoekactie uitvoeren op Tiny Findy. Je kunt ook gewoon voor de fun rondneuzen op de kaart, in de blog of op het forum en je kunt zelfs een alert instellen zodat je een berichtje in je mailbox krijgt wanneer er een nieuw aanbod wordt geplaatst in jouw regio.


De website wordt gemaakt door Stichting Meo in Alkmaar, de buren van Marjolein. Stichting Meo is een sociale onderneming, een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze werken met een heel team aan het project Tiny Findy en hebben ook het wonderschone logo gemaakt.


Als alles loopt zoals we het hebben gepland, gaat Tiny Findy nog voor de kerst online. Zodat iedereen in de vakantie kan zoeken naar Tiny Houses. Wil je nu alvast op de hoogte worden gehouden? Je kunt je nu al inschrijven voor de nieuwsbrief:    TinyFindy.nl


SLIM RUIMTEGEBRUIK IN BOEKVORM

Voor Bouwtotaal-Magazine schreef ik meer dan 40 artikelen over SLIM RUIMTEGEBRUIK. Constant ben ik op zoek naar ruimte-innovaties op de vierkante mm en verwonder ik me over de wereld van tiny houses, tuinkantoortjes, mantelzorgwoningen, onderkomens voor vluchtelingen en alle kleine ruimtes die je maar kan bedenken.
De eerste 20 verhalen zijn gebundeld in een boekje. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan deze SNEAK PREVIEW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten