maandag 10 augustus 2020

Aero Tiny

De Tiny House Guys uit Australië vinden een afgedankt stuk vliegtuig en gaan aan de slag. Zes weken later is
Aero Tiny   klaar.

Deze bijzondere off-grid woning is gemaakt van een vliegtuig romp, die eerder werd gebruikt om cabinepersoneel te trainen en wordt compleet geleverd met een functionele vliegtuigdeur.

De Tiny House Guys, Rick en Mitch Keel, vertellen enthousiast: "Oorspronkelijk stond de trainingsmodule op een standaard die hoog genoeg stond om de deur op de juiste hoogte te openen. Dus tijdens de constructie van de trailer zorgden we ervoor dat dezelfde deurhoogte werd bereikt om een ​​te zorgen, dat de deur gemakkelijk open en dicht kan." De stoelen zijn verwijderd om meer ruimte te maken. De neerklapbare cabinebemanningsstoel is ook behouden met alle originele bewegwijzering en trapverlichting.

Het interieur, dat ongeveer 12 vierkante meter meet, heeft ook bovenkasten. Gelukkig hebben The Tiny House Guys een echte badkamer met toilet en douche toegevoegd, zodat bewoners niet van die krappe vliegtuigtoiletten hoeven te gebruiken.

"Er is ook een klein terras, een uitklapbare eettafel en een slaapbank. De kitchenette heeft ruimte voor een koelkast, een voorraadkast en een gootsteen. De Aero Tiny lijkt het meest geschikt als weekendhuisje of pension.


Aero Tiny krijgt stroom van zonnepanelen en heeft een watertank en pompsysteem onder de vloer gemonteerd. 
De bank is eenvoudig te veranderen naar een bed.
Bron: New Atlas, Adam Williams


Geen opmerkingen:

Een reactie posten