maandag 27 juli 2020


Float, ..... float on

Nederland is een waterland en veel Nederlanders zijn watermensen. We gaan graag naar zee of een dagje recreëren in een mooi plassengebied. Wonen aan of op het water klinkt voor velen als het mooiste wat er is. Dan kan een Tiny waterwoning een perfecte oplossing bieden. Voor Klein Wonen Magazine duik ik in de wereld van kleine drijvende woningen.

In m'n artikel lees je onder andere over Heido Ho House. Dit is een Amerikaans Tiny House on Wheels (THOW), waarvoor een bijpassend ponton is gebouwd, zodat je er ook mee kan varen. Finch Floating Homes bouwt drijvende huizen op gerecyclede plastic vaten voor overstromingsgebieden. En Turner.works maakt duurzame amfibie woningen om klimaatverandering tegen te gaan. Dit, en veel meer lees je in het artikel in Klein Wonen Magazine.

Download gratis Klein Wonen Magazine



Reislustige Finny in gratis prentenboek

Samen met Klein Wonen Magazine heb ik de avonturen van het tiny house Finny Thow en zijn vriend Bob Spacious uitgebracht in een mooi digitaal boek. Dankzij de inspirerende samenwerking met Raymond Kool van Tiny Publisher is 'Finny en Bob Ontdekken Europa' een heerlijk wegdroomboek geworden voor jong en oud en nu gratis te downloaden!


Download gratis de avonturen van Finny en Bob in Europa








Geen opmerkingen:

Een reactie posten