zaterdag 18 januari 2020

Sky high en tiny 


KRAAN KAMERS VAN ARISTIDE ANTONASJe wilt graag klein wonen met mooi uitzicht. Dan kan je natuurlijk een klein appartement betrekken op de bovenste verdieping van een appartementengebouw. Maar je kan ook onderzoeken hoe je met jouw Tiny Woning de hoogte in kan. Voor Klein Wonen Magazine ging ik op zoek naar inventieve bouwers, die het hogerop zoeken. Een sneak preview:


Simple Home van Gerhard Feldbacher staat op uitschuif pootjes. Heb je een mooie plek gevonden? Dan schuif je de poten uit en laat de laadvloer van de dieplader zakken en wegrijden.  Bernhard Hörl van Mindfull Homes heeft verzonnen, dat je het dak van een Tiny House ook kunt open en dicht klappen. Opengeklapt krijg je een halve verdieping kado.
Ontwerper Werner Aisslinger bouwde met productontwikkelaar Christian Friedrich een prachtige luxe woonruimte op pootjes, een verrijking voor het dakenlandschap.
Maar Griekse architect Aristide Antonas wil nog verder gaan. Hij ontwerpt een ruimte, die je met een hoogwerker van de grond lift. Crane Rooms, vrij vertaald: Kraan Kamers. Uitzicht en rust in optima forma. 
Hoe hoog jij wilt gaan, bepaal je natuurlijk zelf. Maar dat er veel mogelijk is, ........ dat is zeker!Lees het volledige artikel in Klein Wonen Magazine:


Simple Home van Gerhard Feldbacher


Cube Home van Werner Aisslinger en Christian Friedrich 


Vers van de pers! Je kan m'n nieuwe boekje nu ook bestellen als hardcover: SLIM RUIMTEGEBRUIK 2 met 20 nieuwe bijzondere Tiny gebouwtjes.


Bekijk hier een preview


En bestel je eigen exemplaarGeen opmerkingen:

Een reactie posten