donderdag 5 oktober 2017

Tiny House Hausse in Almere


Dat Tiny housers veel kunnen, wist ik al. De afgelopen twee jaar viel ik van de ene verbazing in de andere. Kleine huisjes schoten als paddenstoelen uit de grond. Gemeenten schakelden mee door grond vrij te maken. Pauzelandschap veranderde snel in Tiny House straatjes en wijkjes. Met als voorlopig hoogtepunt een fantastische Tiny House manifestatie in Almere. Ga vooral zaterdag 7 oktober even kijken bij de tiny house jamboreeAl de hele week is het een drukte van belang in Almere Poort, waar je de huisjes kan bekijken. Sommigen worden tijdens de week opgebouwd, zodat je ook daar weer van kan leren. Gidsen lopen af en aan om de belangstellenden rond te leiden.
De Jamboree is het slotevenement van de Grote Tiny Housing manifestatie en is het eerste landelijke Tiny House evenement. Ze verwelkomen je graag op deze feestelijke dag, waar je naast het bekijken van minstens 15 Tiny Houses ook inspirerende lezingen kunt volgen en ideeën op kunt doen voor de bouw van je eigen huisje op de informatiemarkt. Vraag Tiny House bewoners de hemd van het lijf in de Q&A-sessie, geniet van live muziek terwijl je een hapje eet of glaasje drinkt en ontmoet mensen die je passie delen. 

Zaterdag 7 oktober
10:00 tot 18:00 uur
Entree: gratis!

NB: Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je bent van harte welkom!

SLIM RUIMTEGEBRUIK IN BOEKVORM

Voor Bouwtotaal-Magazine schreef ik meer dan 40 artikelen over SLIM RUIMTEGEBRUIK. Constant ben ik op zoek naar ruimte-innovaties op de vierkante mm en verwonder ik me over de wereld van tiny houses, tuinkantoortjes, mantelzorgwoningen, onderkomens voor vluchtelingen en alle kleine ruimtes die je maar kan bedenken.

De eerste 20 verhalen zijn gebundeld in een boekje. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan deze SNEAK PREVIEW


Geen opmerkingen:

Een reactie posten