woensdag 3 december 2014

Echte tuinhuisjes

'Sorry, gewoon geen ruimte voor een gebouwtje in m'n tuin'. Dat hoor ik vaak als ik vertel over m'n passie voor 'LEVEN in Tuinen'. Toch zijn er voorbeelden genoeg van kleine tuinen met echte tuinhuisjes. Zo liet EIGEN HUIS EN TUIN recent een mooi voorbeeld zien van een huisje in een kleine engelse cottage tuin. Maar er is natuurlijk veel meer: tuinkamers, tuinpaviljoens, veranda's, ... laat je inspireren!


"Bij BRONKHORST BUITENLEVEN zijn we elke dag gepassioneerd met het buitenleven bezig. We zijn gespecialiseerd in het exclusieve maatwerksegment", vertelt een gedreven Lambert van Asselt. Als mede-eigenaar/directeur is hij enthousiast over de fantastische bijdrage, die ze mogen leveren aan het buitenleven. "Wij ontwerpen en realiseren stijlvolle bijgebouwen met een landelijke uitstraling. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van authentieke materialen en de meest duurzame houtsoorten.
Dankzij een hechte partnership zijn we altijd verzekerd van de allerbeste, duurzame houtsoorten. Het hele proces wordt van A tot Z in eigen beheer uitgevoerd. Van een verantwoorde bosexploitatie en houtkap waarbij flora en fauna zoveel mogelijk worden gespaard tot en met het vakkundig zagen van het eindproduct." Lambert vervolgt bevlogen, "Wij stellen graag alles in het werk om onze klanten zoveel en zo lang mogelijk van het buitenleven te laten genieten. Buiten ontspan je vaak intenser en zet je de dagelijkse beslommeringen makkelijker van je af. Je geniet van de stilte, de geuren van de natuur en het zonlicht dat langzaam plaats maakt voor een donkere sterrenhemel." 

TUINKAMER SEVILLA

De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Van tuinkamer tot schuur, van paviljoen tot garage, alles is mogelijk. "Houten tuinkamers zijn ideaal voor mensen die graag meer en langer van het buitenleven willen genieten." vult Lambert aan,  "Niet alleen ‘s zomers maar ook in het vroege voorjaar en het late najaar beschermen houten tuinkamers je tegen wind en regen. Zodat je altijd lekker beschut zit en je volledig kunt ontspannen. We bouwen de houten tuinkamers op maat, eventueel compleet met berging of afgesloten werkkamer. En houd je van kokkerellen? Wij voorzien de houten tuinkamer graag van een luxe buitenkeuken waar je tot in de late uurtjes gezellig kunt (na)tafelen."
SCHUUR PROVENCE

Maar je kan ook kiezen voor schuur. "Een HOUTEN SCHUUR kan zoveel meer zijn dan een functionele opbergruimte. Denk bijvoorbeeld ook aan eens aan een schuur van hout als sfeervol onderdak van een werkplaats, hobby- of kantoorruimte. Of als royale garage. Misschien droom je wel van een ambachtelijke houten schuur met overkapt terras waar je lekker beschut van het buitenleven kunt genieten. We bouwen de ambachtelijke houten schuren van geschaafd Larix en Douglas, volledig op maat." Lambert van Asselt kan nog wel uren doorgaan, ... Wilt u meer weten kijk dan eens op de website van BRONKHORST BUITENLEVEN


MEER VOORBEELDEN

Wilt u zich verder verdiepen in echte tuinhuizen, bezoek dan ook eens één van de onderstaande sites: JAN DE BOER TUINHUIZEN  levert een breed assortiment en maakte bijvoorbeeld een speciaal ontwerp voor  HOME AND GARDEN.
FONTEYN heeft een groot aanbod aan kunststof en metalen tuinhuizen en TUINHUIS-SITE biedt een brede range van goedkope tot zeer luxe tuinhuisjes. PRINS bouwt in red cedar TUINHUIS.COM levert onder andere blokhutten, waarvan je een mooie uitvoeringsvideo op de site vindt. Ook AZALP heeft een ruim assortiment blokhutten.  SCHÁFFER TUINHUIZEN maakt de huisjes van Douglas, dat in Nederland wordt gezaagd uit bossen, die worden beheerd door Staatsbosbeheer.
  
Een rieten dak lijkt een hele klus, maar is natuurlijk wel erg mooi in je tuin. EASYRIET combineert mooi met handig. Innovatieve dak elementen met een rieten afwerking kan je eenvoudig aanbrengen op het dak van ieder tuinhuisje. 


Heb je zelf leuke voorbeelden van echte tuinhuisjes? reageer dan graag via onderstaande reactiemogelijkheid of op KENNISPLATFORM LEVEN IN TUINEN

2 opmerkingen:

  1. Vurderer du en whatsapp spionage? Sørg for at den overholder personvernloven og respekterer brukerens samtykke. Velg anerkjente alternativer med positive anmeldelser for å effektivt overvåke WhatsApp-aktivitet mens du prioriterer personvern og etikk.

    BeantwoordenVerwijderen