woensdag 15 januari 2014

Fantastische vormen (1)Hoe kleiner het gebouwtje hoe vrijer de fantasie. Kleine huisjes zijn er in vele vormen en maten. En ontwerpers hebben zich laten verleiden tot de vreemdste bouwsels. Van Derek Diedricksen kreeg ik een serie pompoenhuisjes, die te leuk zijn om op de plank te laten liggen. En wat vind je van een bewoonbare paddenstoel? Laat je verbazen.Waarschijnlijk een liefhebber van halloween, pompoensoep of gewoon in een melige bui toegegeven aan z'n ideeën over een droomhuis. Inclusief verwarming en traditioneel pannendak.
Kim Ludwiczak en Renee Wisniewski hebben hun pompoenhuis tot in het kleinste detail uitgewerkt. Vooral geschikt voor warme oorden, waar het niet te hard regent.


Als kantoortje, hobbyruimte of ......om je eigen sprookje te leven in je achtertuin. Deze paddenstoel is helemaal gereed om te bewonen. 


Een sinaasappel doet dienst als fruitstal, maar kan natuurlijk ook prima in je achtertuin. Onopvallend tussen de struiken en bomen.

En wat vind je van dit schaalmodel? Als je zin hebt gekregen om te bouwen, heb ik meer voorbeelden!! Kijk ook eens op PINTEREST/LEVEN in Tuinen
MEER VOORBEELDEN


Heb je zelf leuke voorbeelden van kleine huisjes met een bijzondere vorm? reageer dan graag via onderstaande reactiemogelijkheid of op KENNISPLATFORM LEVEN IN TUINEN 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten