donderdag 9 december 2021

Bio Based Bouwen is booming business

illustratie, Marcel van Mierlo

Voor TinyFindy verdiep ik me regelmatig in nieuwe bio based materialen. Kees van Wuyckhuyse is een van de voortrekkers. Hij vertelt enthousiast over de groei van de sector: 

"Biobased bouwen is een verzamelnaam voor bouwtechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen die in de natuur worden gevonden en in de natuur terug kunnen groeien. Tiny House pioniers willen graag een duurzaam huisje. Natuurlijke materialen staan dus hoog op hun verlanglijst." 

Vlas isolatie, foto credits Isovlas
De architect, interieurarchitect en innovator richt zich met zijn bureau op bio-ecologische projecten en producten: “Er is in 2012 een definitie opgesteld door de Europese Unie: De Biobased Economy (BBE) is een economie die gewassen en reststromen uit de landbouw en voedingsmiddelenindustrie inzet voor niet-voedseltoepassingen. Een economie die biomassa toepast voor de productie van materialen, chemicaliën, transportbrandstoffen en energie (elektriciteit en warmte). 


Wil je het hele artikel lezen? 
Ga dan verder op TinyFindy1 opmerking:

  1. Ik voel me weer zo gezegend in mijn huwelijk nadat Dr. Igbinovia mijn man terugbracht die 3 maanden van mij gescheiden was. Am Inge Bennink, genaamd uit Zutphen, Nederland Ook al heb ik monden over mijn hele lichaam, het zal niet genoeg zijn om Dr. Igbinovia te bedanken voor zijn hulp aan mijn leven. Mijn man is 3 maanden van mij gescheiden en ik heb pijn en pijn gehad zonder hem, dus ik zocht overal naar hulp, maar niets werkte, pas toen ik Dr. Igbinovia bedoelde met wie ik online contact opnam, legde ik mijn situatie aan hem uit en hij beloofde dat mijn man binnen drie dagen contact met me opneemt voor zover mijn hart nog steeds voor hem klopt. Ik geloofde in hem en hij bereidde een spreuk voor mij voor en mijn man belde me precies zoals Dr. Igbinovia zei. Hij smeekte en zei dat hij me terug nodig heeft en nu leven we weer gelukkig. Iedereen die mijn artikel leest en hulp nodig heeft, moet contact opnemen met zijn e-mail doctorigbinovia93@gmail.com of whatsapp +12162022709 en viber +12066713285 de beste manier om je huwelijk te redden

    BeantwoordenVerwijderen