woensdag 9 augustus 2017

Tiny House Nederland Jamboree
Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt het eerste landelijke Tiny House evenement georganiseerd in Almere Poort: de Tiny House Nederland Jamboree! Je bent van harte welkom op deze feestelijke dag, waar je naast het bekijken van minstens 15 Tiny Houses ook inspirerende lezingen kan volgen en ideeën op kan doen voor de bouw van je eigen huisje op de informatiemarkt. Vraag Tiny House bewoners de hemd van het lijf in de Q&A-sessie, geniet van live muziek terwijl je een hapje eet of glaasje drinkt en ontmoet mensen die je passie delen.


Tiny House Nederland Jamboree wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Almere en vindt plaats op het terrein van de BouwEXPO Tiny Housing in Almere Poort. De Jamboree is het slotevenement van de Grote Tiny Publieksmanifestatie, die van 30 september tot en met 7 oktober gehouden zal worden.
Tiny House jamboree:
Zaterdag 7 oktober 10:00 tot 18:00 uur
Entree: gratis
Adres: Najadenstraat 3-5 Almere Poort


Het programma is nog in ontwikkeling, maar je kunt erop rekenen dat het de volgende onderdelen zal bevatten: 

Lezingen, workshops en masterclasses 

Toegang tot de Tiny Houses op het terrein 
Tiny House informatiemarkt: met leveranciers van Tiny Houses, bouwmaterialen, off-grid technologie, woonprojecten en initiatiefgroepen 
Q&A met Tiny House bewoners 
Live muziek

Als je nieuwsgierig bent geworden, kan je vast een paar huisjes bekijken, die hun plek al hebben gevonden op het terrein, zoals Wikkelhuis en Tiny Tim. Je kan de huisjes ook van binnen bekijken, neem hiervoor contact op met BOUWEXPO
Ben je geïnteresseerd om bij te dragen aan ‘de Jam’ als sponsor, een kraam op de informatiemarkt te huren of als vrijwilliger je steentje bij te dragen op deze dag? Stuur dan een mail naar de jamboree organisatie: jamboree tiny house nederland.

Heb je de smaak echt te pakken? Reis eind oktober gelijk door naar Texas. Van 27 t/m 29 oktober kan je meemaken hoe de amerikaanse grondleggers van Tiny Housing hun jamboree tiny house USA in de wereld zetten. Voor je reisverslag maak ik graag ruimte in m'n  blog. 
Een impressie van de jamboree van vorig jaar vind je hier: USA Tiny House Jamboree 2016



SLIM RUIMTEGEBRUIK IN BOEKVORM

Voor Bouwtotaal-Magazine schreef ik meer dan 40 artikelen over SLIM RUIMTEGEBRUIK. Constant ben ik op zoek naar ruimte-innovaties op de vierkante mm en verwonder ik me over de wereld van tiny houses, tuinkantoortjes, mantelzorgwoningen, onderkomens voor vluchtelingen en alle kleine ruimtes die je maar kan bedenken.

De eerste 20 verhalen zijn gebundeld in een boekje. Het kleinste huisje van 1 m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het Hobbit Huis, de Hubbel en een mantelzorgwoning van PasAan kom je tegen in dit rijk geïllustreerde boekje met prachtige foto's. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan deze SNEAK PREVIEW




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten