maandag 25 september 2023

Tiny Houses: van Droom naar realiteit

Vooraankondiging boek van Marjolein Jonker

31 oktober komt het boek uit van Marjolein Jonker: Tiny Houses van droom naar realiteit

Droom je van een eigen tiny house? Een kleine vrijstaande woning met precies dat wat je nodig hebt en niet meer? Een droomhuisje in het groen, met een eigen (moes)tuin, misschien wel in een fijne community? Een huis dat je de financiële ruimte en vrijheid geeft om je leven te leiden zoals jij dat wilt?

In ‘Tiny Houses: van droom naar realiteit’ vertelt Tiny House-pionier Marjolein Jonker jou de stappen die nodig zijn om een eigen tiny house daadwerkelijk te realiseren. Marjolein laat je zien wat er allemaal is in Nederland op het gebied van tiny houses, wat wonen in een tiny house precies betekent, wat je moet opgeven en wat je ervoor terugkrijgt. En ook hoe je een plek vind waar je in je droomhuisje mag wonen en welke kosten eraan verbonden zijn. Kortom dit boek staat vol praktische tips en tricks voor iedereen die tiny wilt wonen.

In dit boek lees je verder over:
• Motivatie – waarom zou je tiny willen wonen?
• Ontwerp – doe je dat zelf of laat je het doen?
• Bouw – waar moet je allemaal aan denken?
• Financiering – wat zijn de kosten en hoe financier je ze?
• Ontspullen – als je kleiner gaat wonen zul je moeten ontspullen, hoe doe je dat?
• Wonen – wat betekent het om in een tiny house te wonen?
• Locatie – hoe vind je een kavel of een project waar je in je Tiny House mag wonen?

Marjolein Jonker is oprichter en ambassadeur van Stichting Tiny House Nederland. Daarnaast is zij eigenaar van TinyFindy – een marktplaats voor tiny houses – en het platform ‘Marjolein in het klein’ waar zij haar ervaringvan het leven in een tiny house deelt. Marjolein is geregeld zichtbaar in de media en o.a. bekend van programma’s als SBS6 je eigen droomhuis, Eigen huis en tuin en BinnensteBuiten.

Pre-order actie

Wil je je nu al verzekeren van een eigen exemplaar? Dan kan je gebruik maken van de pre-order actie en kan je twee overnachtingen in een Hidden Hut winnen. Lees hier meer: Tiny Houses: van Droom naar realiteit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten