woensdag 23 oktober 2019

NIEUW: boekje Slim Ruimtegebruik 2 met hardcover

Vers van de pers! Je kan m'n nieuwe boekje nu ook bestellen met hardcover: SLIM RUIMTEGEBRUIK 2 met 20 nieuwe bijzondere Tiny gebouwtjes.

Bekijk hier een preview
PREVIEW SLIM RUIMTEGEBRUIK 2
En bestel je eigen exemplaar
BESTEL-LINKJE SLIM RUIMTEGEBRUIK 2
SLIM RUIMTEGEBRUIK 2 is een selectie van artikelen, die eerder verschenen in Bouwtotaal Magazine, schitterend vormgegeven door Ronald Wientjes en met nieuw beeldmateriaal en extra illustraties. Ik zet opnieuw 20 wereldwijd unieke kleine bouwsels in de spotlights. Van fietscamper tot boomhut en van tiny house tot hotelkamer. Het boekje is ook te verkrijgen als e-book. Van het huisje van Marjolein in het Klein en van het Hobbit Huis geef ik hieronder vast een sneak preview.

MARJOLEIN IN HET KLEIN
In het voorjaar van 2015 liep Tiny House pionier Marjolein Jonker met wat globale plannen rond en een schetsje van haar eigen Tiny House. Daarna ging het snel, … heel snel. Marjolein is geen dromer maar een visionair en aanpakker. Nog geen anderhalf jaar later woont ze in haar eigen Tiny House op een geweldige groene locatie in Alkmaar, geeft ze lezingen over Tiny Houses in het hele land, verzorgt radio- en tv-interviews, schrijft blogs over haar belevenissen en bevindingen in ‘Marjolein in het Klein’, is mede initiatiefnemer van de website Tiny House Nederland en mede-oprichter van de Stichting Tiny House Nederland, eigenaar van TinyFindy, en ga zo maar door.

‘De bouw van mijn Tiny House is gestart in februari 2016 en afgerond op 22 mei 2016. Het ontwerp is gemaakt door Lena van der Wal, Laurens van der Wal en Vincent Höfte van Buro Walden en Dimka Wentzel van Tiny-House.nl heeft het huisje gebouwd.’ vertelt Marjolein enthousiast, ‘Inmiddels woon ik erin en geniet me suf op een prachtlocatie in Alkmaar. In m’n huisje ben ik van alle gemakken voorzien. Ik heb een echte badkamer, een mooi keukenblok en een werkplek. Daarnaast is er ook nog plek voor de houtkachel en een zithoek met opbergmeubel. Door handig te schuiven met inklap meubels kan ik m’n huisje op veel verschillende manieren gebruiken. Bovendien krijgen meubels vaak meerdere functies. De trap naar de loft is tevens een opbergmeubel en biedt plek aan de koelkast.’GREEN MAGIC HOMES
Een Hobbit Huis is natuurlijk gemaakt van takken, aarde en strobalen. Simpel te bouwen voor een handige doe het zelver, maar zeker geen snel bouwsysteem. Wil je snel klaar zijn, dan is hier de oplossing van Green Magic Homes. Prefab modules aan elkaar zetten met bouten en moeren en, …… zand erover.


Wonen in je eigen Hobbit Huis is dus niet langer een droom. Een avondje proefslapen in de Kennemer Duincamping Geversduin was al mogelijk, maar sinds kort kan je ook simpel je eigen Hobbit Huis bouwen. Met het prefab concept van Green Magic Homes zet je een droomhuisje neer, waar je maar wilt.

Ben je geïnspireerd, bekijk dan hier een preview
PREVIEW SLIM RUIMTEGEBRUIK 2
En bestel je eigen exemplaar
BESTEL-LINKJE SLIM RUIMTEGEBRUIK 2


Geen opmerkingen:

Een reactie posten