vrijdag 28 juni 2013

Vakantie in de achtertuin van je vrienden

Zoek een plekje op de landkaart waar je graag vakantie wilt vieren, kijk of je er vrienden in de buurt hebt met een tuin en vraag of ze zin hebben in wat extra vertier. Heb je al een huisje op wielen? Dan kan je morgen op stap. Hieronder vind je een paar globetrotters, die al jaren kamperen in de tuinen van vrienden.

PICK-UP FIETS

Het ultieme schildpad concept. Je stapt uit je bed, ontbijt en gooit een plens water in je gezicht. Om vervolgens vrolijk op je zadel te klimmen, op naar de volgende bestemming. En tijdens je winterslaap zoek je een achtertuin om te kunnen overwinteren.


TRICYCLE HOUSEHet TRICYCLE HOUSE was een tip van Larissa Verbeek. Met het Tricycle House van de Chinese firma People's Products heb je altijd een plekje om te slapen, terwijl je nauwelijks hoeft te beknibbelen op voorzieningen: de driewielerwoning beschikt namelijk over een oven, een bed, verschillende meubels, een wastafel en zelfs een bad.TEARDROPS

Ook deze populaire kleine caravans (teardrops) kan je overal meenemen, waar je wilt. Een riante dubbelslaper met extra opbergruimte, soms uitgevoerd als keukentje of als bar. Achter in je tuin en tijdens de vakantie haak je 'm achter de auto. Wil je meer voorbeelden bewonderen, bekijk dan meer TEARDROPS op m'n pinterestboard LEVEN in Tuinen. De buitenafwerking is vaak spectaculair mooi!
BIKING CAMPER

Een riante woon- en slaapruimte. Kan je maar moeilijk kiezen tussen 'off road biking' en 'op stap met een camper', dan biedt dit concept the best of both worlds. En na je vakantie haak je de aanhanger af en kan je je tuinhuis weer in gebruik nemen. Ideaal toch? Laat je inspireren.

BLOGVAKANTIE


In de  maanden juli/augustus kom ik iets minder vaak met een blog. Wil je in de tussentijd wegdromen in je eigen tuinfantasieën? Kijk dan eens naar  PLAATJES VAN LEVEN IN TUINEN op Pinterest.

Heb je zelf tijdens je vakantie leuke voorbeelden gezien van mobiele huisjes, dan vind ik het fantastisch als je die wilt posten op m'n  FACEBOOKPAGINA LEVEN IN TUINEN 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten